This option will reset the home page of this site. Restoring any closed widgets or categories.

Reset

Club Laguna si Aqua Park la “Casa Zanelor” (Advertorial)

Complex Turistic “Casa Zanelor” Floresti (****) se pregateste de inaugurarea singurului Aqua Park din judetul Cluj si al Clubului Laguna, deschiderea oficiala fiind programata la finele lunii mai.
 
Investitie majora a  binecunoscutului om de afaceri Radu Muresan,(care mai detine si Societatea de Paza si Securitate SC. Nera Muresan Security SRL),Aqua Park-ul Floresti este completat de “Club Laguna”, cu o capacitate  de aproximativ 500 de persoane, dintre care 300 pe scaune.
Clubul  se va adresa indeosebi persoanelor dornice de distractie intr-un cadru intim, dar si celor care doresc sa organizeze evenimente private (prezentari de moda, lansare de produse, team buildinguri, etc).
 
In serile fierbinti de vara distractia se va muta in aer liber, pe Terasa Aqua Park-ului unde atmosfera incendiara va fi asigurata de diverse formatii de muzica, trupe dance, concursuri si multe alte evenimente surpriza. Nici diversitatea serviciilor oferite celor mici nu a fost lasata mai prejos asadar pe parcursul intregii zile acestia dispun de o ” Sala de jocuri pentru copii”.
 
Pe langa partea de agrement si distractie, Aqua Parkul va pune la dispozitie o linie de autoservire, unde calitatea si siguranta preparatelor destinate atat adultilor cat si celor mici este asigurata de un personal cu inalta calificare si experienta in domeniu.
 
Pentru completarea serviciilor oferite, Complexul pune la dispozitia clientilor o parcare supravegheata video cu o capacitate de 350 de locuri.
 
(Advertorial)